Welkom op de website van Hannah's Bed & Breakfast, Accra - Ghana

Kom je naar Ghana? Voor vakantie, vrijwilligerswerk of op reis?
Je bent van harte welkom in Hannah's B&B op een half uurtje rijden van het vliegveld in Accra.
Het is je 'point of entry' naar Ghana, gelegen in een mooie, rustige omgeving.
Hannah's B&B is verhuisd naar Kitase in de bergen net buiten de drukke stad.
We hebben hier geen last van muggen, het is veel koeler, vlakbij de botanische tuinen en toch ben je zo in Accra.

Hannah haalt haar gasten altijd zelf op van Kotoka International Airport. De volgende dag kun je doorreizen naar je bestemming in Ghana, maar je kunt natuurlijk ook wat langer blijven om de hoofdstad te bekijken of de botanische tuinen. Na het ontbijt kun je met Hannah meerijden naar Accra. In de middag kan je ook weer mee terug rijden.

Zelf gaan we ook graag op vakantie in Ghana. Je kunt naar veel bestemmingen in Ghana met het vliegtuig. Tickets voor binnenlandse vluchten kan Hannah vooraf voor je kopen, zodat je verzekerd bent van je vlucht. Je ontvangt je ticketnummer per e-mail en wordt naar het vliegveld gebracht.
I.v.m. de kinderen die naar school worden gebracht, kunnen we onze gasten niet meer naar het busstation brengen. Maar geen nood, onze vaste taxi chaufeur weet de weg.

Hannah heeft 1 tweepersoons kamer beschikbaar. Haar gasten krijgen dan ook altijd alle aandacht.


Prijzen

1 persoon: €50,00 per nacht,
2 personen: €60,00 per nacht,
inclusief ophalen van het vliegveld (airport pick up) en ontbijt.

Vooraf kopen van vliegticket €10,00 (onafhankelijk van het aantal).
Wegbrengen naar vliegveld: gratis.
Meerijden naar Accra: gratis.
Wegbrengen naar busstation: Taxi-prijs


Extra's

- SIM kaart + registratie/ validatie van het tel nummer. Je ontvangt je nummer vooraf per e-mail, zodat je dit vast aan familie en vrienden door kunt geven, €10,00.
- DEET spuitbus, 150gr, €10,00
- Geimpregneerd kingsize muggennet, €20,00 (€50,00 bij Tropenzorg)
- Lokale valuta klaarleggen

Stuur liefst een mailtje voor meer informatie en beschikbaarheid, naar eelco@rarity.nl
Of bel +233 244 771535
(nederlands) / +233 244 284631 (engels)


Ervaringen

Lisette
"De volgende dag heb ik contact gezocht met een nederlander die hier samen met zijn vrouw woont. Gelukkig kreeg ik hem diezelfde dag nog aan de telefoon en nu verblijf ik dus bij hun. Hij heeft me ook wat geld geleend voor het weekend, want die traveller cheques kon ik pas maandag omwisselen. Ik was echt onwijs blij dat ik bij hun in huis kon. Inmiddels heb ik het onwijs naar mn zin hier in Accra! Het is echt heel gezellig bij hun in huis, ze helpen me met alles en ik vermaak me prima. Zaterdagavond ben ik met Hannah naar een strandtent geweest waar ze live muziek speelden. Dat was heel leuk! Maandag ben ik met haar man meegegaan naar zijn kantoor, zodat ik gratis kon internetten. Toen heb een paar mails verstuurd. Daarna ben ik met de assistente naar de bank gegaan. Zij heeft me geholpen om mijn cheques om te wisselen. Dat ging gelukkig allemaal goed. Dus nu heb ik weer geld om uit te geven! Gisteren ben ik naar het Nationaal Museum gegaan. Das was wel leuk."

Laurine, Elma, Desiree & Jessica
"Vanmorgen zijn we aangekomen in Accra. Toen we aankwamen op het vliegveld hebben we Hannah gebeld en zij heeft ons direct opgehaald. Het verliep allemaal zonder problemen! Toen we in het huis van Hannah kwamen hebben we direct een simkaart en beltegoed kunnen kopen en ons buskaartje voor morgen is ook al geregeld."